Jungle Speed Party XII: DJ-Announcement!

Maak je klaar om los te gaan, want we hebben fantastisch nieuws! We presenteren met trots onze geweldige DJ-line-up voor Jungle Speed 2023. Zet je alvast klaar, want deze talenten zullen de beats laten knallen en de dansvloer in vuur en vlam zetten!

Benieuwd wie we mogen verwelkomen op de 7de edities van Jungle Speed? Neem snel een kijkje!

Jemaniax

De eerste artiest van de avond is Jemainiax! Maak je klaar om te dansen op de beats van Jemaniax. Hij zal Jungle Speed Party opwarmen met zijn beste nummers zodat jullie helemaal klaar om de rest van de avond te knallen! 🐍

Jemaniax is een vaste waarde op onze KLJ-evenementen en ook deze keer zal hij jullie niet teleurstellen.

DJ Bazz

DJ Bazz staat klaar om de dansvloer op 7 oktober in vuur en vlam te zetten en jullie allemaal te laten bewegen op het ritme van de jungle.

Deze geweldige artiest staat garant voor een avond vol energie en onvergetelijke muzikale momenten. Dus, maak je klaar om je dansmoves te tonen, want Jungle Speed Party wordt een avond om nooit te vergeten!

Divs

We zijn verheugd om Divs te verwelkomen voor een onvergetelijke avond vol muziek, dans en plezier! Een paar jaar geleden stond hij nog tussen het publiek, maar nu staat hij zelf achter de draaitafels als Dj!! 🐒

Na optredens op Tomorrowland en in Carré staat Divs nu bij ons achter de draaitafel om jullie een zalige avond te brengen.

DJ Bridgeman

De volgende dj is zeker niet van de minste! Dj Bridgeman zal dan ook Jungle speed party afsluiten met zijn beste beats!

Wij zijn alvast benieuwd naar deze muzikale beleving. Jullie komen toch ook? 🌴

k