ARTIESTENAVOND

Datum Editie 2024

Artiesten


Ontmoet Onze Sterren van de Avond!

Bereid je voor op een onvergetelijke avond met een spectaculaire line-up van talenten. Wij zijn trots om de volgende artiesten te verwelkomen op ons podium:

Waterproov is begonnen als covergroep maar uitgegroeid als singer-songwriters. Naar eigen zeggen kennen hun nummers vooral invloed van pop en indie. Toch komen verschillende stijlen aan bod en wordt er ook wel eens in het Nederlands gezongen. Van de covers is vaak een eigen plaatje gemaakt. Begeleid door gitaar en piano hoort u tweestemmig gezang dat u zomaar kippenvel doet krijgen. Kortom: eerlijke en pure muziek

Een veelzijdig talent uit Aalst. Aaron veroverde al de harten van het publiek door als Tovenaar de winst te pakken in het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Geïnspireerd door dit succes, lanceerde hij zijn solocarrière met de hit ‘Zonde’, gevolgd door de singles ‘Deurbel’ en ‘Donderdag’. Volg Aaron’s reis en laat je meeslepen door zijn muzikale magie.

100 wereldhits erdoor knallen in één liveshow: dat is partyband Uncle Phil. Verwacht geen polonaise en schlagers. Verwacht wél een orkaan van de allergrootste classic hits, confetti, scheurende gitaren, big smiles en hese stembanden the morning after. Hun unieke mix van pop, rock, dance classics en moderne hits wordt overgoten met humor en entertainment van de bovenste plank. Kortom, iedereen blij, iedereen hees en iedereen uitgefeest naar huis na een Uncle Phil show. 

Tickets

Mis deze explosieve combinatie van muzikaal talent niet. Reserveer nu je tickets en wees erbij voor een avond vol muziek en magie!

Vorige Edities

Artiestenavond Reet Soirée 2023 – Jaap Reesema & The Juliets